Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Walter De Raeve

Photo 571853
Woonachtig te Denderleeuw (9470, België)
Geboren te Wetteren (9230, België) op vrijdag 8 december 1961
Overleden te Zwevezele (8750, België) op vrijdag 9 augustus 2019 op 57 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 10 augustus 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Walter De Raeve. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

53 berichten (14 privé)
 
Rouwbetuigingen

Alles stond gisteren onledig stil toen ik je heengaan vernam. Wij hebben zoveel meegemaakt, bij het afscheid van je ouders, de grootmoeder, je broer,... je was zo rustig en begrijpend. Niemand kon iets verkeerd vragen aan jou, zoveel energie en verantwoordelijkheidsgevoel, we hebben zo vaak samen gegeten en nog op reis geweest. Dan elkaar wat uit het oog verloren. Maar dit raakt mij diep, en vooral de manier waarop... ik wens je alle rust toe.
Sterkte aan Canny en de rest van de familie

Marc Van den Borre- 18/08/2019

Rouwbetuigingen

onze oprechte deelneming
veel sterkte aan familie en vrienden

Danny Vanrenterghem- 17/08/2019

Rouwbetuigingen

Walter, een bovenbeste buurman waar ik 19 jaar zoveel aan gehad heb. Even oud, zelfde overtuiging en zoveel meer. Je was een fantastische kerel, man! Raakt me heel diep. T ga je goed, waar je ook bent. Xx Piet

Piet Demeyere- 16/08/2019

Rouwbetuigingen

Heel veel sterkte in deze alweer moeilijke tijd

Fabienne Van Bossuyt- 16/08/2019

Rouwbetuigingen

Beste Walter, het was fijn jou jarenlang als klant gehad te hebben. Ik zal onze gesprekken over jouw geliefde Zuid-Afrika missen. Kristof (Reizen De Lathauwer - Aalst)

Kristof De Smet- 16/08/2019


De andere berichten ...