Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Michaël Ruysseveldt

Photo 578533
Woonachtig te Liedekerke (1770, België)
Geboren te Ninove (9400, België) op zondag 15 oktober 1950
Overleden te Aalst (9300, België) op vrijdag 4 oktober 2019 op 68 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Kamon Yokthep

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 5 oktober 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Michaël Ruysseveldt. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

64 berichten (24 privé)
 
Rouwbetuigingen

Onze oprechte deelneming en sterkte voor de familie

Katty Schouppe- 19/10/2019

Rouwbetuigingen

Beste Michaël, het was fijn deel uit te maken van jouw immense vriendenkring. We kennen elkaar toch al sinds '94 en hebben veel gedaan voor mekaar, veel plezier gehad en veel gelachen. Veel mooie herinneringen ... zoals die keer dat 'uwe VIP-coach' aan mijn deur stond tijdens de BBQ ... en iedereen dacht dat RSCA bij mij thuis zat ... de uitstap naar PSG toen die fazant mijn voorruit aan diggelen knalde ... De talloze keren dat je een "VIP behandeling" kreeg op terugweg na een uitwedstrijd. Dat kon alleen met jou, 100% vertrouwen, een ongelofelijke chauffeur ... Na een kampioenenmatch met jouw geliefde club, honderden dolle fans aan de voordeur ... dat we langs achter het stadion binnen moesten ... in achteruit tegen het verkeer in, in het donker, links en rechts hooguit 30 cm tussenruimte, efkes 150 m achteruitrijden ... ik hield mijn hart vast. Niet normaal. De avond- en nachturen bij Mie Katoen, de uren in The Green Park, ... kan nog even doorgaan Mike. Ja, die maken ze niet meer ... vandaar je ook met 'het paarse kapitaal' en De Rode Duivels mocht rondrijden. Je was altijd in de weer, ook voor de spelers ..."Mike, kan je dit, kan je dat ..." en de Mike loste het op. De fijne tijd samen, dat neemt niemand ons nog af. Nen beer van ne vent, nooit bevreesd. Er was maar één ding waar je de strijd niet kon van winnen ... Het ga je goed ginder boven ... ik ben er zeker van, als ze ginder boven op uitstap gaan, dan ben jij de 'driver' ... zeker weten !

Alain VAN VAERENBERGH- 12/10/2019

Rouwbetuigingen

Oprechte deelneming en sterkte aan de familie

Hedwig en Madianne Vervisch - Mergan- 10/10/2019

Rouwbetuigingen

Mijn oprechte deelneming.

Johan De Kock- 10/10/2019

Rouwbetuigingen

Oprechte deelneming en sterkte aan de ganse familie

Hedwig en Madianne Vervisch - Mergan- 10/10/2019


De andere berichten ...