Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Guido Bogaert

Photo 616142
Woonachtig te Steenhuize-Wijnhuize (9550, België)
Geboren te Gent (9000, België) op dinsdag 27 september 1938
Overleden te Gent (9000, België) op vrijdag 12 juni 2020 op 81 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Maria Van Langenhoven

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 13 juni 2020.
De laatste wijziging dateert van maandag 15 juni 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Guido Bogaert. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

24 berichten (17 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Wij bieden de familie van Guido onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van hun echtgenoot, vader en grootvader. Wij zullen hem altijd blijven herinneren als een joviale collega en vriend.
William en Gilberte.

William en Gilberte Wauters-Van der Kelen- 24/06/2020

Rouwbetuigingen 

Verrast bij het overlijden van jullie dierbare, bieden wij de geachte familie onze oprechte deelname aan bij de rouw die jullie nu treft. Vele herinneringen blijven ons bij.

Marc en Agnes Van Vaerenbergh - Vaeyens- 15/06/2020

Rouwbetuigingen 

Dit bericht was even schrikken. Wij mochten Guido, in prima gezondheid, nog ontmoeten tijdens het concert van Soetkin Baptist in CC De Steenoven te Herzele. Hij was een heel joviale man, altijd met een grote lach en zin in een babbel. Wij wisselden jaarlijks trouw een wenskaart met elkaar voor Nieuwjaar. De jaren met jullie in het koor Cantacansa werd ik blij jullie wekelijks trouw op post te zien, behalve wanneer jullie op reis gingen. Ik mocht ook een paar keren over de vloer komen in jullie hele grote huis, een warme thuis. Jullie echte pizzaoven was een ware eyecatcher. Maria, ik hoop dat jij nu de sterkte kan vinden om door te gaan. Omringd door je geliefden/de kinderen maar ook de vele vrienden van het koor en daarbuiten. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor de viering rond zijn laatste reis, in het crematorium...wij moeten dan werken. Ik breng hem wel een laatste groet, in zijn vertrouwde omgeving. Maria en kinderen, onze oprechte deelneming!

Sandra en Stephane Bergmans - Demildt- 15/06/2020

Rouwbetuigingen 

Mijn deelneming en heel veel sterkte met het overlijden van jullie vader.

Els Corrijn- 14/06/2020

Rouwbetuigingen 

Geachte familie.
Innige deelneming in de diepe rouw die U treft.
Vanwege Eddy en Marianne uit Bredene

Eddy Van Mieghem - Marianne Van Den Spiegel- 14/06/2020


De andere berichten ...