Mijnheer Herman Janssens

Photo 729021
Woonachtig te Denderleeuw (9470, België)
Geboren te Aalst (9300, België) op dinsdag 9 april 1946
Overleden te Denderleeuw (9470, België) op zaterdag 2 juli 2022 op 76 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Lieve Bert

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 2 juli 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Herman Janssens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

205 berichten (90 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming aan Lieve en familie. We hebben mooie herinneringen aan Herman als een warme man met een hart van goud.

Jules Dupulthys- 22/07/2022

Rouwbetuigingen 

Onze innige deelneming aan de familie

Eddy & Rita Vanderlinden - De Wever- 21/07/2022

Rouwbetuigingen 

Als me wordt gevraagd welke leraar me het meest is bijgebleven aan het Heilig-Kruiscollege, dan aarzel ik geen moment en antwoord ik: Herman Janssens. De inspirerende wijze waarop hij ons kennis liet maken met de muziek en vooral met de teksten van bvb. Boudewijn de Groot was zonder weerga. We spreken dan van de jaren '70. Zijn tijdloze plaat "Voor de Overlevenden" werd werkelijk door iedereen in onze klas gekocht nadat Herman de teksten ervan grondig analyseerde en hiermee de ziel van iedere 16-jarige wist te beroeren. De poëzie van Gerrit Achterberg ook, en diens donkere turbulente leven, net als de "verboden" literatuur van o.m. Wolkers, Boon en Reve. Allemaal leerden we ze kennen dankzij Herman. Zijn bevlogen manier van lesgeven wakkerde mijn liefde voor Nederlandstalige literatuur nog meer aan en dat alles deed me in 1978 besluiten om Germaanse Filologie te gaan studeren. Ik was dan ook blij dat ik enkele jaren later mijn stagelessen bij hem mocht komen doen.
Mijn vader was trouwens een collega en sprak ook steeds met veel lof over hem.
Ik bezorg dan ook graag mijn oprechte rouwdeelneming aan de familie.
Rob De Bodt

ROB De Bodt- 16/07/2022

Rouwbetuigingen 

Onze Christelijke deelneming.

Johan Carine Fam SURDIACOURT-FONTEYN- 16/07/2022

Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming bij het overlijden van Herman. Dat mooie herinneringen een bron van troost mogen zijn!

Ingrid Wellekens- 14/07/2022


De andere berichten ...